Bodajki városnapi sakkverseny!

 

 

 A Bodajki Sakk Egyesület a 2012. évi városnap alkalmából sakkversenyt rendez.2012.07.07.-én Bodajkon a MOZI épületében.

  Szeretettel várunk minden érdeklődőt rendezvényünkre.

Számítunk azon bodajki résztvevőkre is, akik nem versenyszerűen foglalkoznak a sakkal, de szeretnek hódolni e sportnak, várjuk a gyerekeket s szülőket egyaránt.

 

 

 

 A verseny ideje:  2012.07.07.   9 óra.

 

Helyszín:  Bodajk , MOZI        címe:Bodajk, Petőfi S u.39.

 

 

 

Lebonyolítás : A verseny egyéni formában, 7 fordulóval, 2x15 perces játékidővel kerül megrendezésre, a FIDE rapid szabályok szerint.. Párosítás a Svájci rendszer alapján.   

 

Mezőny:  A résztvevők számától függően külön kerülnek sorsolásra az ovis és általános iskolás gyerekek.  Felnőtt versenyzők.

 

Helyezések eldöntése: szerzett pont, azonos pontszám esetén, Bucholtz, Berger-Sonneborn, majd a  Progresszív pont értéke.

 

A versenyre bárki nevezhet, aki a sakksport etikai szabályait betartja.

 

Díjazás: Szerény tárgydíjazásban részesül mezőnyönként az első három, helyezet,(ovis, 2004. jan.1. után születtek I.kcs,  2001-2003 között születtek II. kcs., 1997-2000 év között született felsősök, felnőttek), valamint a legjobb ifi (nem általános iskolás), a legjobb női versenyző, a legjobb senior(60év), a legjobb amatőr(nem igazolt játékos),és a legjobb Bodajki sakkozó.

  A résztvevők összetételétől függően esetleg plusz díjak.

 

Nevezési díj nincs!

Versenybíró: Horváth Miklós

Nevezés: Nevezni előre lehet a:

-          JLIB_HTML_CLOAKING   címre, illetve  telefonon a 0630 9882950 számon,

-            JLIB_HTML_CLOAKING címre, illetve  Bodajk Város Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán a 22-410-001 telefonszámon

           A verseny napján, a helyszínen 8 óra 45 percig.

 

 Lehetőség szerint várjuk az előzetes jelentkezéseket. Kérjük az egyesületeket, hogy sakk készleteket és órákat hozzanak magukkal.

 Minden érdeklődőt szeretettel vár a Bodajki Sakk Egyesület!